Albatros werkschoenen

Albatros is een innoverend merk dat aan de leiding staat op de Duitse markt voor werkschoenen en werkkleding. Al meer dan 40 jaar werkt Albatros aan het verbeteren van de kwaliteit, comfort, functionaliteit en het design van werkkleding en werkschoenen. Het doel van Albatros is het dagelijks ondersteunen van professionals, door het aanbieden van comfortabele kwaliteitswerkkleding.

Lees meer »

S3 Werkschoenen blog

Vraag jij je ook wel eens af waar S3 voor staat? Of wat een werkschoen een S3 werkschoen maakt? Of waar S3 werkschoenen geschikt voor zijn? In dit artikel leggen we het uit en hebben we een top 5 S3 werkschoenen voor je opgesteld! Lees snel verder!

Lees meer »

Spijkerwerkbroeken

Een werkbroek die eruit ziet als een normale spijkerbroek, máár dan met veel handige functionaliteiten: ideaal voor op de werkvloer. Met werkjeans ben jij dé man of vrouw op de werkvloer! 

Lees meer »

Alles over hoofdbescherming

Het beschermen van je hoofd is bij veel beroepen en in veel situaties van (levens-) belang. In een aantal sectoren is het dragen van een bouwhelm zelfs verplicht. In deze blog vertellen we je onder andere graag meer over de soorten hoofdbescherming, mogelijke veiligheidsrisico’s en het onderhouden van hoofdbescherming.

Lees meer »

Snickers werkkleding!

Het populaire werkkleding merk Snickers is toegevoegd aan het assortiment van Wear2work! Snickers workwear is een Zweeds bedrijf met een Finse oprichter, Matti Viio. Dit is ook terug te zien aan de stijl van de werkkleding: veilig, stijlvol en oerdegelijk!

Lees meer »

Voordelen van lange shirts

Waarschijnlijk zal één van deze situaties herkenbaar zijn, maar hoe vervelend is het als je buiten aan het werk bent en je tijdens het bukken ineens die koude bries over je onderrug voelt? Of je staat op een ladder of hoogwerker en moet naar boven reiken met je armen om ergens bij te komen, en ineens kruipt het t-shirt uit je broek …

Lees meer »

Werkkleding perfect voor de winter

In deze blog lees je van alles over werkkleding in de winter. Ben jij goed voorbereid op de winter? Na het lezen van deze blog wel! We vertellen je graag over de meest geschikte werkkleding, waardoor je goed kunt presteren tijdens het werken in de winter!

Lees meer »

Welke werkbroek moet ik kiezen?

Dit is een veel gestelde vraag waar je goed over na moet denken. Belangrijke vragen om te stellen zijn:  Werk je veel op je knieën? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een werkbroek met kniebescherming. Ben je tijdens het werken veel in beweging? Dan is het belangrijk om te kiezen voor een werkbroek met veel bewegingsvrijheid, bijvoorbeeld stretch werkbroeken. Zo is er altijd wel een werkbroek die bij jouw beroep en werkzaamheden past.

Lees meer »

Hoe kies je de juiste regenkleding?

RegenkledingAls je met slechte weersomstandigheden te maken hebt, is het belangrijk om comfortabele en goede regenkleding dragen. De eerste vraag die je jezelf moet stellen is waar je de werkkleding voor gaat gebruiken. Ben je een stratenmaker die een stevige regenbroek nodig heeft of ben je opzoek naar lichtere regenkleding waarin je veel bewegingsvrijheid hebt en die ook goed ventileert? We bieden een variatie aan regenkleding die voor verschillende werkzaamheden geschikt zijn. We hopen dat deze blog je helpt de juiste keuze te maken!

Lees meer »

Welke werkschoenen heb ik nodig voor welke werkzaamheden?

Het is natuurlijk voor iedereen persoonlijk waar de voorkeur naar uit gaat wat betreft werkschoenen. Soms weet je het meteen welke voor jouw werkzaamheden het beste geschikt zijn. Maar toch kom je er soms niet helemaal uit welke werkschoenen het beste passen bij jouw beroep. Hier een paar tips om de beste werkschoenen voor jouw werkzaamheden te vinden!

Lees meer »

Printer Prime, Duurzame werkkleding

De laatste jaren is het woord ’duurzaamheid’ een steeds belangrijker begrip geworden in de wereld van werkkleding & werkschoenen. Diverse merken komen met producten die duurzaam of organisch worden genoemd, maar wat houdt dit precies in? Bij Wear2work hebben wij gemerkt dat iedereen zijn eigen definitie van duurzaamheid erop nahoudt.

Lees meer »

TOP 10 Werksweaters en werkvesten voor de winter

Bij Wear2work bieden wij een uitgebreide collectie van werk sweaters en werk vesten die geschikt zijn voor koudere weersomstandigheden. Ben je benieuwd welke 10 werktruien enorm populair zijn onder onze klanten? Hieronder hebben wij ze voor je geselecteerd!

Lees meer »

5 Onderhoudstips voor je werklaarzen

In de wintermaanden zijn werklaarzen enorm comfortabel. Leren werklaarzen geven niet alleen warmte, maar zorgen ook nog voor een goede ondersteuning tijdens je werkzaamheden. Ondanks dat werklaarzen zijn gemaakt voor de winterse weersomstandigheden, krijgen ze enorm veel te verduren. Het leer kan uitdrogen, de bovenzijde kan wat inzakken en de uitstraling die de hoge werklaarzen zo mooi maakt kan verloren gaan. In deze blog vertellen wij hoe jij je veiligheidslaarzen optimaal kunt verzorgen zodat jij er zo lang mogelijk plezier van hebt! 

Lees meer »

Top 10 Puma werkschoenen

We kunnen er bijna niet meer om heen, en dat willen we ook niet: Puma werkschoenen! Deze werkschoenen staan vooral bekend om hun sportieve uitstraling, zoals je kent van de normale Puma sneakers. Maar tegenwoordig mag je tijdens je werk op de bouw of in een magazijn er modieus bijlopen, uiteraard mét de veiligheid waar werkschoenen aan moeten voldoen. Simpel gezegd; Puma veiligheidsschoenen zijn dé sportschoenen met de veiligheidseisen van nu.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb